Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fizetési módok

Fizetési módok:

Utánvét esetén a megrendelés ellenértékét átvételkor egyenlítheti ki, a futárnál illetve személyes átvétel esetén a helyszínen. Személyes átvételnél készpénzzel és bankkártyával tud a futárnak fizetni. 

Előre utalás esetén a megrendelés leadását követően 5 nap áll rendelkezésedre, hogy elutalja számunkra rendelése összegét. Az összeg beérkezése után tudjuk küldeni a megrendelt termékeket.

Bankszámlaszám: OTP 11710002-24135625-00000000

Az online bankkártyás fizetés - SimplePay - révén kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után a Bank fizetési oldalára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Csak annyi a feladat, hogy a fizetési mód kiválasztásánál az "Bankkártyával fizetek" opciót választja, majd a SimPlepay fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadja. A Simplepay a VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro és American Express típusú kártyákat fogadja el. Figyelem! A Maestro és Visa Electron kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát. Amennyiben a kibocsátó bank engedélyezte, abban az esetben rendszerünk képes elfogadni.  

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy a kártya felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

Ha bővebb információt szeretne a Simplepay Online Fizetési Rendszerrel kapcsolatban, tájékozódjon az interneten. A bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

Keresés