Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hűségpont rendszer
Webáruházunkban törzsvásárlói hűségpontgyűjtő rendszer működik.
Minden regisztrált vásárlónknak gyűlnek a pontjai a vásárlásai után. Minden teljes áru termék vásárlása esetén 20 Ft után 1 pontot, míg minden akciós termék vásárlása esetén minden 40 Ft értékű termék után 1 pontot adunk.  Minden pont 1 Ft-ot ér. Az összegyűlt pontokat 120 napig lehet felhasználni.
A vásárló a törzsvásárlői fiókjában tud hozzáférni az aktuális pontegyenlegéhez, amelyből egyszerre annyit használhat fel amennyit szeretne, a megadott időkorláton belül. A pontokat a vásárlás leadásakor a pénztár felületén lehet hozzáadni. A felhasznált pontok egyenértékü aránya a számlán feltüntetésre kerülnek.
Az új pontok akkor kerülnek jóváírásra amikor az új rendelése lezárul, vagyis a megrendelő átveszi és /vagy kifizeti megrendelését SimplePay Online bankkártyás fizetéssel, vagy előre utalással amikor átadára kerül a megbízott futárszolgálati cégnek - GLS.
A jóváírást követően azonnal felhasználhatóak a pontok a következő vásárlásnál. Amikor egy vásárlásnál pontokat vált be a vásárló, arra a vásárlására is jóváírásra kerülnek a pontok a megrendelt termék értékével arányosan.

Itt tudsz regisztrálni: https://www.jocipom.hu/customer/register
Ha már regisztráltál, itt tudsz belépni a fiókodba: https://www.jocipom.hu/customer/login

Keresés