Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Jócipőm nyereményjáték szabályzat


A Jócipőm.hu Webáruház NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK SZABÁLYZATA

 

Szervező: MilanoCity Kft. (székhely: 11489 Budapest, Egressy út 23.25.) - a továbbiakban Szervező.

A nyereményjáték időtartama

A nyereményjáték 2022. május 12-től július 1-ig a Szervező közösségi média oldalain, a Facebookon és Instagramon zajlik. 

A nyereményjátékban való részvétel és annak menete

A nyereményjátékban részt vehet minden, Facebook vagy Instagramon hozzáféréssel rendelkező természetes személy, aki már betöltötte 18. életévét és megfelel a jelen játékszabályzatban foglalt feltételeknek. Kivételt képeznek a Szervező alkalmazottai, valamint a játék szervezésében közreműködő partnerek munkatársai és ezek közeli hozzátartozói (Ptk. 685.§ b) pont), akik a nyereményjátékból ki vannak zárva. 

A játékban, illetve a nyereménysorsoláson azok vesznek részt, akik megfelelnek a Jocipom.hu Facebook és Instagram oldalán megjelenő, játékfelhívást tartalmazó bejegyzésekben foglaltaknak.

A játék 2022. május 12. és 2022. július 1., 20:00 óra között zajlik. 

Nyeremény

A játékban részvevők között 1 db 10.000 Ft értékű ajándékutalványt sorsolunk ki. 

A nyeremény más termékre, szolgáltatásra nem cserélhető, illetve készpénzre nem váltható át. Szervező vállalja, hogy a nyereményhez kapcsolódóan esetlegesen felmerülő adó és járulékfizetési kötelezettségeknek maradéktalanul eleget tesz, a hatályos magyar jogszabályokban megfelelően. 

A nyereménysorsolás

A játék nyereménysorsolása az ügynökség közreműködésével történik az alábbi időpontban: 2022. július 1. 20:00 óra 

A sorsolás nem nyilvános, amelynek eredményét Szervező a közösségi médiában használt kommunikációs csatornáin adja közre. 

Amennyiben a nyertes a nyereményről szóló értesítést követő 24 órán belül nem válaszol a Szervező megkeresésére, úgy elesik a nyereménytől és a kisorsolt pótnyertes válik jogosulttá a nyereményre.

Játékszabályzat változtatásának joga

Szervező fenntartja a jogot, hogy a Játék feltételeit tartalmazó jelen Játékszabályzatot indokolás nélkül bármikor módosítsa, ide értve azt is, hogy a Játékot előzetes figyelmeztetés nélkül bármikor felfüggessze vagy megszüntesse előre nem látható kivételes körülmények felmerülése esetén.

Az erre vonatkozó tájékoztatást a Szervező a Játék egyéb közleményeivel azonos nyilvánosságot biztosítva közzéteszi. 

2022. május 12.

a Szervező 

 

A JELEN NYEREMÉNYJÁTÉKOT NEM AZ INSTAGRAM VAGY A FACEBOOK SZERVEZI, ILLETVE AZT SEMMILYEN MÓDON NEM SZPONZORÁLJA, TÁMOGATJA.

Keresés